VÄLJ LAG:

Logo

VÄLJ LAG:

Rätt av Henning Berg att lämna AIK?

    JA: 690

    NEJ: 242

Loading ... Loading ...

Om Bollsvenskan – Allsvenskans Nya Mediehus

Den svenska fotbollen är hetare än någonsin. Publiksiffror, TV-tittare och medlemmar blir fler, samtidigt som världens blickar dras till vår unika inramning och ett växande landskap av kommande världsstjärnor. Trotjänare och talanger formar tillsammans med den unika supporterkraften en helhet som gör att allsvensk fotboll sticker ut som en av få levande kulturer i Europa.

Nu öppnar vi portarna till en helt ny sajt som bevakar Allsvenskan på det sätt som den förtjänar. Intressant nyhetsrapportering, analytiskt material och spännande data under samma tak.

 

Innehåll & redaktionell idé

Vår redaktionella idé bygger på att leverera alert och intresseväckande bevakning enbart fokuserad på Allsvenskan. Vi strävar efter att skapa medryckande och lättillgängligt innehåll som kombinerar djupgående fotbollsanalyser med omfattande data och statistik. Genom att hålla oss strikt till Allsvenskan säkerställer vi att våra läsare får den mest relevanta och specialiserade informationen tillgänglig. Vi är dedikerade till att upprätthålla en professionell och neutral ton i all vår kommunikation, vilket gör oss till en pålitlig källa för alla som söker objektiv och välgrundad fotbollsjournalistik. Vi erbjuder bland annat:

  • Återkommande rapportering inför matcher
  • Spelarbetyg och kommentarer från allsvenska matcher
  • Analytiska artiklar grundade i relevant fotbollsdata
  • Intervjuer med nyckelpersoner
  • Bevakning av silly season och övergångar

 

Jobba med oss

Vår växande redaktion är kärnan i vår verksamhet. Vi består av ett team av passionerade redaktörer, fotbollsexperter och analytiker som strävar efter att leverera alerta och djupgående analyser, exklusiva intervjuer och de senaste nyheterna. Om du är, eller vill bli, en journalist, skribent eller fotbollsanalytiker som är intresserad av att bidra till vår plattform, tveka inte att kontakta oss för att utforska möjligheter till samarbete och bli en del av vårt team. Allt arbete är arvoderat.

Välkommen att kontakta oss på jobb@bollsvenskan.se för att ansöka!

 

Annonsera på Bollsvenskan.se eller någon av våra systersajter

Vi erbjuder en möjlighet för annonsörer och samarbetspartners att nå engagerade fotbollsälskare och entusiaster genom skräddarsydda marknadsföringslösningar som synliggör ert varumärke på bästa möjliga sätt. Med vårt omfattande innehåll och dedikerade läsarbas, levererar vi en effektiv exponering i en passionerad och målinriktad miljö.

Välkommen att kontakta oss!

 

Kontaktuppgifter

Vd och publisher: Johan Stigels
E-post: johan@bollsvenskan.se
Tel: +46 722 509 629
X / Twitter: https://x.com/johanstigels

Redaktionen
E-post: redaktionen@bollsvenskan.se
X / Twitter: https://x.com/bollsvenskan

Lediga jobb
E-post: jobb@bollsvenskan.se

Övriga frågor:
E-post: kontakt@bollsvenskan.se

 

Bollsvenskan.se och dess kommande systersajter Bolldata.se och Bollradio.se utvecklas, drivs och förvaltas av Tactical Media Stockholm AB.